keskiviikko 23. joulukuuta 2009

JOULUILOA!

Ja hyvää joulua vaan sinnekki. Viimesiä rahoja laskeskellaan ja pitää varata taksi lentokentälle huomisaamuksi. Viimeiset päivät on jatkettu löhöillen ja eilen päästiin Bangkokiin. Varattiin netistä etukäteen majapaikka Shanti Lodge, joka oli tietojen perusteella luksushotelli aiempiin verraten, mutta ei tää nyt loppujen lopuks paljoa edellisiä hienompi ole. Hiukan kuitenki.

Paksesta lähdettiin bussilla rajan yli Thaimaan puolelle Ubon Ratchantariin (tai joku vastaava), missä vietettiin odotteleva päivä. Yöjuna Bangkokiin sujui jo melko rutiinilla. Eilen tehtiin ja tänään vielä tehdään viime hetken ostoksia ja tänään sit tosiaan mennään ehkä leffaan ja ravintolaan joulun kunniaksi. Ajatukset on vähän pakostaki lumessa ja saunassa. Pian nähdään!


Jouludinot

2 kommenttia:

  1. Hyvää Joulua ja tervetuloa kotiin!
    Täällä on jo herätty ja aattovalmistelut alkavat pian...Salla ja pojat tulevat puolelta päivin joulupuurolle.
    Terveisin avaimen haltija ja muu väki

    VastaaPoista
  2. Ja täällä on aatto eletty, Jatta ja Osmo Ollin kummit mun kamuna aattoillassa ja jouluaaton aterialla. Turvallista kotimatkaa, täälläkin odotelleean ja sauna lämpiää kyllä.... Voipas olla että ette ehdi viestiä siellä enää lukeakaan, kuinkas nää aikaerot nyt olikaan.... kaisaäiti

    VastaaPoista